FaktaHälsa

Att leka Gud!

”Att leka Gud! – om klimatdebatten, geo-engineering och en ny världsordning” är titeln på Pia Hellertz nya bok, publicerad DeSaMek Publishing (2015).

Vi lever i en värld där människor blir allt mer underhållningsberoende, kunskaps-förlamade och indoktrinerade av massmedia utan att våga tänka självständigt, höra och se vad som pågår omkring. Bland dessa människor utmärker sig ett fåtal författare som Pia Hellertz. Hon är modig, kunskapstörstig och vaksam. Hon är nyfiken och vill förstå obegripliga ämnen och sedan förklara dem för oss. Pia Hellertz vågar skaffa sig kunskap, agera och stå för sin sanning. Hon erbjuder sällan svar på frågor hon ställer men delar generöst med sig av sina synvinklar och perspektiv, informationskällor samt erbjuder en väldokumenterad referenslista. Hennes bok är en ambitiös och faktaspäckad sammanfattning av viktiga ämnen som angår oss alla.

I bokens förord skriver Pia Hellertz om bokens idé och utkomst. Hennes nyfikenhet och intresse i en del kontroversiella politiska och ekonomiska ämnen satte igång hennes forskningsanda; några års självstudier utmynnade i denna komplexa bok. Boken behandlar några huvudsakliga teman såsom geo-engineering och chemtrails, klimatdebatten och den globala uppvärmningen. Det är svårgenomträngliga ämnen med mängder källor som erbjuder få entydiga svar.

Mer än hälften av boken behandlar väder- och klimatproblematiken samt diverse politiska och ekonomiska agendan kring det. Den andra delen handlar om geoengineering, chemtrails och HAARP. Är väderförändringarna och växthuseffekten skrämsel-propaganda eller står vi människor vid avgrunden till en total klimatkollaps och världskatastrof? Behöver vädret manipuleras och atmosfären besprutas med svavel för att rädda oss, människor? Eller är det alltihopa skådespel, medan fokusen egentligen ligger på att avfolka Jorden? Är det verkligen svavel som besprutas från flygplan dag och natt eller finns det tungmetallpartiklar, frystorkade virus och bakterie i de konstiga ränderna som numera syns på himlen efter de flesta flygplan? Kan utbrotten av AIDS och Ebola vara ett medvetet led i en biologisk krigföring för att reducera befolkningen?

Vatten- och jordprover från överallt i världen avslöjar att de kemiska substanserna som besprutas från flygplan är fullproppade med hälsovådliga ämnen såsom aluminium, barium, strontium, kadmium, frystorkade virus och blodceller, genmanipulerade ämnen, medicin m.m. Men varför skulle någon göra oss människor illa och bespruta oss med sjukdomar och döda oss? Man vill så gärna tro att alla människor är goda och kärleksfulla men det är långtifrån sanningen. I verkligheten kontrolleras världens ekonomi av några maktgiriga psykopater som gör all i sin makt för att kontrollera jordens befolkning på många makabra sätt.

Men hur ska man ta reda på fakta kring dessa svårgenomträngliga ämnen då mycket information är hemligt stämplad, många agendor politiskt styrda och metoderna nästintill obegripliga? För att förstå sig på det som pågår i världen behöver man läsa mängder av böcker, artiklar, titta på kontroversiella filmer och videoavsnitt på YouTube, inspektera Wikipedia sidor, prata med internationella forskare och dra sina egna slutsatser; en svår uppgift.

Boken är fullspäckad med information från en mängd olika källor: böcker, vetenskapsartiklar, internetsidor, YouTube, Wikipedia sidor, tidningsartiklar, m.m. Referenslistan på ca 20 sidor inbjuder till vidare läsning och egen granskning. Läsaren erbjuds mycket information och förutsätts att söka vidare, läsa och dra sina egna slutsatser. Pia Hellertz bok tar formen av en forskaruppsats; hon ställer frågor, redovisar för olika synvinklar och hänvisar till källor. Hon analyserar men kommer sällan med givna svar. Jag antar att hennes intention är att sätta läsarens tankeförmåga och nyfikenhet i rörelse och stimulera till vidaresökning och läsning.

Ibland har jag svårt att hänga med; det är stora mängder informationsmaterial som jag ibland upplever som fragmenterat och osammanhängande. Jag tror att boken hade blivit mer lättläst om den hade systematiserats mer och fått en annorlunda formgivning. Hela boken är dessutom översållad med en stor mängd citat om allt möjligt som betungar läsningen. Å andra sidan är jag väldigt tacksam för information om intressanta böcker som jag inte visste att de fanns. 

Denna bok är såvitt jag vet den första boken på svenska om geo-engineering och chemtrails trots att vädermanipuleringen och besprutning med kemikalier har pågått i minst 20 år. I Sverige är civilkuraget nästan obefintligt. Många myndigheter, forskare och massmedia har blivit frivilligt hjärntvättade; de har blivit experter på att ljuga och vilseleda allmänheten. De gör allt för att behålla sin maktposition och sina ekonomiska vinster. Här i Sverige där demokratin inte längre fungerar, lever man under illusionen att man är trygg så länge man blundar, vägrar lyssna och begripa samt låtsas som ingenting. Men några har vaknat och varnar, de tar risker och skriver om farorna. Det är beundransvärt. När systemet blir genomskådat, kommer det med all säkerhet att kollapsa.

”Att leka Gud! – om klimatdebatten, geo-engineering och en ny världsordning” finns att köpa bl a hos förlaget DSM, Adlibris och Bokus. Se även mina tidigare recensioner på teman hälsa.

4 thoughts on “Att leka Gud!

 1. Det kom för någon vecka sedan en ny bok som djupdyker i ämnet och lyfter fram viktig fakta, den är helt i 4-färg med fantastiska bilder av proffsfotograf och förklaringar av vad som egentligen sker och händer på himlen. Det är en bok som är behövd för att vrida debatten rätt och för den allmänna informationen. De som läser denna bok får sig nog en tankeställare hur anti de än är.
  Här är länken till boken:
  http://www.sundhetsbutiken.se/de-vita-linjerna-i-skyn/23-0

 2. Hej Laura!
  Det var en bra recension du har skrivit om Pia Hellertz bok. Jag har också läst den och gett ett omdöme på Bokus.se.
  Eftersom du verkar vara intresserad av att VETA sanningen, så kan jag berätta att jag har skrivit en bok ”Monetärdemokrati – En ny human världsordning” och avslöjat den ekonomiska bluffen och samhällsbuggen vi lever under och som är orsaken till det mesta som händer i vår värld just nu. Och jag har också lagt fram lösningar på hur vi kan lösa buggen.
  Intresserad? Du kan läsa mer på länken ovan.
  Med vänlig hälsning
  Anders Silverfall

Comments are closed.