Författarens upphovsrätt

Titel: Författarens upphovsrätt

Serie: Kulturskaparens upphovsrätt

Författare: Laura Popa

Formgivare: Laura Popa

ISBN: 978-91-981601-7-8

Kategori: juridik, upphovsrätt

Format: häftat, 17 x 23 cm, 265 g

Antal sidor: 140

Utgiven: 12 okt 2017

Pris: 199 kr

Porto: 39 kr

 SMAKPROV

.

Beskrivning

”Författarens upphovsrätt” är en praktisk handbok som erbjuder en grundläggande orientering inom upphovsrätten. Syftet med boken är att på ett konkret och enkelt sätt förklara reglerna om det upphovsrättsliga systemet. Boken fokuserar på litterära verk och riktar sig till författare, litterära översättare, journalister och skribenter utan juridisk utbildning som önskar få kunskap och vägledning inom upphovsrätten. Även egenutgivare och andra företagare som tillämpar upphovsrätten i vardagsarbetet och i verksamheten kan ha nytta av handboken. Förutom en ordlista där många juridiska uttryck och termer förklaras, innehåller boken ett utförligt sakregister som gör det lätt att hitta de uppgifter man söker. 

RECENSIONER

"Mycket bra, perfekt läromedel. Tydlig, överskådlig och känns inte "tung" vilket juridik kan upplevas annars." – Mia Sandell, Handledare Digital delaktighet

.

BESTÄLLNING

Beställ boken genom att använda formuläret nedan. Ange namn, adress, tel nr och mejladress. Priset är 199 kr/st plus 39 kr porto. Priserna är inkl. moms.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande