AttraktionslagenPersonlig utveckling

Du skapar din verklighet

Du har inte kommit hit för att kämpa eller för att bevisa din värdighet. Inte heller har du kommit hit för att se hur många svårigheter du kunde bära. Du har kommit helt enkelt hit för att ha kul och uppleva upprymdheten av att skapa allt som du önskar. Men du har glömt bort din gudomlighet, du har glömt att du har kommit hit för att uppfylla dina drömmar.

Det finns inte en enda människa som inte har önskningar och drömmar. Men ofta blockerar man dessa önskningar när man skapar motstånd med sina tankar om tvivel, oro och rädsla. Det finns en mycket vanlig missuppfattning bland många att man måste bevisa din värdighet, man måste bevisa att man kan övervinna hinder för att förtjäna allt det goda i livet. Sanningen är att man inte behöver kämpa eller tävla i hur svårt man kan göra sitt liv. 

En del tror att universum håller bort allt som man längtar efter tills man bevisar din värdighet, tills man bevisar att man verkligen förtjänar allt man längtar efter. Men det finns ingenting utanför dig som är ansvarigt för dina drömmar och önskningar. Den enda som kan hålla någonting från att förverkligas är du. De tankar du tänker, riktningen av ditt fokus, de känslor du väljer att känna är direkt relaterade till de upplevelser du attraherar i ditt liv. 

Universum ger dig alltid det du är i resonans med, det finns inga undantag. Så varför har du inte allt du vill ha? För att du inte tillåter dina önskningar att manifesteras. Många är helt omedvetna om att man blockerar allt man ber om med sina känslor och inställning. Universum svarar på varje önskan och alla behov men du kan inte se tecknen när du är så inriktad på avsaknaden eller frånvaron av vad du vill ha. Om du skulle tillåta dina tankar att fokusera på vad du önskar, snarare än gång på gång oavsiktligt fokuserar på vad du inte vill, skulle du börja se utvecklingen av allt du önskar dig. Du skulle vara överraskad över hur lätt allt började strömma in i ditt liv. Universum håller aldrig dina önskningar från dig. Universumet testar aldrig dig! 

Många människor är förtvivlade och frustrerade. De känner att de inte har kontroll över sina liv. Man känner att man inte har makt att skapa sina drömmar eftersom de har varit frånvarande så länge. Det är faktiskt enkelt att skifta ditt fokus och det är allt som behövs för att dina drömmar ska utvecklas på de mest underbara sätten. Om du skulle fokusera mer på vad du vill ha istället för bristen eller frånvaron av det, skulle du se hur allting skulle falla på plats. Du kan inte fokusera på brist på resurser samtidigt som du attraherar överflöd. Du kan inte fokusera på hur svårt allting är och förväntar dig att det blir lättare.

Om du medvetet börjar välja dina tankar och inser att du är skaparen av din verklighet, kommer du verkligen att häpna över hur fantastiskt livet kan vara. Oavsett vilka val du har gjort upp till denna tidpunkt är det aldrig för sent att göra ett nytt val. Du har alltid förmågan att skifta ditt fokus till något som gläder dig, något som ger dig en känsla av fred, glädje och lycka. Dina tankar står alltid under din kontroll och ingen annan kan välja dem för dig. 

Oroa dig inte så mycket om att göra misstag, det finns verkligen ingen sådan sak. Ta ett djupt andetag och slappna av. Du är alltid i kontroll, du kan skapa allt du vill. Ingen dröm är för stor. Du har nyckeln till alla dina drömmar. Börja fokusera på allt du vill ha snarare än att vara så inriktad på vad du inte har. Känn vad det skulle kännas att ha dina drömmar uppfyllda nu. Lek med dessa tankar och du kommer att se hur nya möjligheter börjar flöda i ditt liv.