HälsaPersonlig utveckling

Långsamt vaknar vi upp och ser vilka som styr vår värld

”Långsamt vaknar vi upp och ser vilka som styr vår värld – en bok om det omvälvande som sker i det fördolda”, är skriven av Ingemar Wärnström och utgiven på bokförlaget Insikt. Denna bok kan te sig väldigt radikal och provokativ för många, självklart för andra. Hur man tolkar den och vad man väljer att tro på är individuellt. Det är upp till var och en att skaffa sig mer kunskap om det ena och det andra ämnet. Författaren gör inte anspråk på att äga sanningen utan uppmanar oss att ta reda på mer och bilda oss en uppfattning. Det är många, svåra och kontroversiella ämnen som omöjligen kan täckas på 200 sidor. Denna är en bok för vaknande människor som börjat se bakom dolda fasader och kan inte längre tystas ner av massmedias lögner, politiskt skådespel och myndighetspropaganda.

När jag berättar för människor eller skolpersonal att jag har läst många forskarrapporter om mobilstrålning och vet att trådlösa nätverk, mobiltelefoner och mobilstationer kan orsaka allvarliga allergier och hälsoproblem, lyfter de på axlarna som om de inte bryr sig eller säger de att det låter konstigt. Inte för en sekund överväger de att kolla upp detta. Om jag vill upplysa bekanta som fullproppas med medicin om hälsorisker eller berättar för de allt jag vet om läkemedels biverkningar samt om de enorma vinster som står på spel, säger de att jag inte är riktigt klok. Vem skulle skada människor med avsikt, undrar många? Pratar jag om den korrupta media med dess vinklade propagandarapporter, om politikers och myndigheters maktspel, om förgiftad mat och kemikalier som sprejas på oss från flygplan dag och natt, som förorenar och förgiftar våra marker, luft och vatten, då får jag räkna med att jag pratar inför döva öron. Att kött är förgiftat och fullproppat med hormoner, GMO och antibiotika, vill ingen veta om. Jag inser snabbt att det inte är någon mening att ens öppna mun och förbruka min energi eftersom budskapet kommer att gå förlorat. Man kan inte tvångsupplysa människor om de inte är redo för informationen. Det krävs ett kritiskt sinne och ett visst mått av nyfikenhet för att ifrågasätta etablerade sanningar.

Därför blir jag glad när jag läser Ingemar Wärnströms bok, en bok som handlar om många kontroversiella ämnen som väldigt få vill prata om eller vill veta någonting om. Jag vet att jag inte är ensam i detta eländiga skådespel där allt handlar om makt, kontroll och pengar. Vår värld styrs av en liten grupp människor, världens finansiella elit, som älskar krig och sjukdom. Deras naturliga läggning är destruktiv. De mörka krafterna planerar ett folkmord i stor omfattning medan media kontrollerat av makteliten stämplar alla som varnar för konspirationsteoretiker. Krig, folkmord, miljökatastrofer, sjukdomar, ekonomiska kollapser har inte kommit till av en slump utan allt är planerat i detalj. Planen är att reducera världens befolkning med 90% och förstöra människors hälsa, genom krig och svältkatastrofer, förgiftning med medicin, tungmetaller, fluor, aspartam, bekämpningsmedel och andra skadliga ämnen samt skapa en värld av superrika med en begränsad mängd tjänare som gör jobbet åt dem.

I boken målas upp mindre kända sidor av verkligheten och annorlunda sanningar som aldrig får utrymme i media och tidningar. Det är svårt att ta reda på dessa sanningar eftersom alla som pratar om dem, tystas ner och förlöjligas. I boken redogörs kortfattat om sanningen bakom AIDS, om syftet med GMO-mat, mediciner och vacciner, skadliga effekter av bestrålning, chemtrails, aspartam, smakförstärkare, fluor och pastöriserad mjölk m.fl. Det är chockerande och alarmerande. Många författare, läkare, vetenskapsmän försöker varna oss genom att skriva böcker, sidor på internet, genom att lägga upp videoklipp på YouTube.

Läkemedelsindustrin kontrollerar media och styr den information som människor får. De hindrar att information om skadliga effekter av medicin och vacciner kommer till allmänhetens kännedom. Varför? För att omsättningarna är enorma. 

Att man kan behandla cancersjuka patienter och drogmissbrukare med höga doser C-vitamin håller media och läkarna tyst om. Tänk vilken ekonomisk katastrof för makteliten om människorna skulle bota sig själva med vitaminer, mineraler och alternativ medicin samt att alla läkare, vetenskapsmän och professorer skulle förlora många miljoner som de gör nu när de enbart tjänar industrins och läkemedelsföretagarnas lömska syften?

”Makteliten har drivit fram en utveckling till en storskalig mekanisk värld av sanslös konsumtion, med medicinätande, genomvaccinerade människor, alla med hundratals gifter i sitt blod vilket gör att människorasen nu snabbt försämras. Genom helt felaktiga kostrekommendationer har de lyckats få hela generationer att degenerera, sjukdomar att blomstra och medicinkonsumtionen att bli grotesk. De har fått oss till att medverka i dödandet av människor, djur och natur, i denna vår värld som nu är nära ett totalt sammanbrott… Men frågan är hur länge ska vi ha dem kvar. Nu kan vi ta chansen att frigöra oss.”

Denna bok kan te sig väldigt radikal och provokativ för många, men självklart för andra. Det är inte tillförlitliga källor eller vetenskapsrapporter som informationen grundar sig på och läsaren vet inte vem alla människor som nämns i texten är. Ibland hänvisas läsaren till YouTube sidor om man vill ta reda på mer. En del citat är plockade ur artiklar och intervjuer på internet. Det är upp till var och en att skaffa sig mer kunskap om det ena och det andra. Författaren gör inte anspråk på att äga sanningen utan uppmanar oss att ta reda på mer och bilda oss en uppfattning. Det är många, svåra och kontroversiella ämnen som omöjligen kan täckas på 200 sidor. Denna är en bok för vaknande människor som börjat se bakom dolda fasader och kan inte längre tystas ner av mediernas lögner, politiskt skådespel och myndighetspropaganda.