Tjänster

Skrivarkurser & författarbesök

Drömmer du om att bli författare? Jag erbjuder inspirationsworkshops och skrivarkurser för barn och vuxna, i skolan eller på bibliotek samt i privat regi. Jag gör även författarbesök i skolan och medverkar gärna på kulturfestival, kulturnatt och andra litterära evenemang. Arvode & priser

.

Lektörstjänster

Vill du ha ett professionellt och pålitligt omdöme om det du skrivit? Jag är yrkesverksam författare inom samtliga genrer: barn- och ungdomslitteratur, poesi, prosa och facklitteratur samt har många års erfarenhet av redaktörsarbete arbete från bokförlag.

Ett utlåtande av manus består av ett utförligt omdöme om manuskriptets form och innehåll. Jag belyser mina synpunkter med exempel och citat från texten samt ge konkreta råd om vad som behöver göras. Prisförslag: 3500 kr inkl moms per manus på upp till 25 sidor, 5000 kr inkl moms per manus upp till 50 sidor. 

 .

Redaktörstjänster

Redaktörstjänsten är för dig som redan har skrivit och bearbetat ditt manus. Du behöver hjälp med de sista justeringarna såsom finslipning av gestaltning och miljöer, karaktärer och språk. 

Jag åtar mig uppdrag såsom formgivning av inlaga och omslag, sättning av text i InDesign, boktrailer, m.m. Kontakta mig för prisförslag.

.

Juridiska tjänster

Jag är verksam som jurist och bistår gärna dig med juridisk rådgivning och juridiskt biträde inom familjerätt, upphovsrätt och arbetsrätt. Även kurser och föreläsningar inom byråns samtliga rättsområden. Läs mer på Avista Juristbyrå.

.

KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande