Holistic coaching

Är du redo att förändras, agera annorlunda och fatta beslut som stärker dig? Vill du bryta gamla mönster som har styrt ditt liv så länge? Vill du släppa taget, förlåta, läka ditt inre och gå framåt på alla områden i livet? Det är möjligt att vandra genom livet uppfylld av lycka glädje och inre frid. Det är möjligt att vara ett strålande ljus och en strimma av hopp om läkning.

Som holistic coach arbetar Laura Popa med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman till relationer, pengar, viktminskning, leva ett rikare liv och utveckla sina förmågor, hitta sina passioner och uppnå sin högsta potential, följa sitt högre syfte. Laura inriktar sig på ett område eller mål i taget för att kunna fokusera på det och lättare få tydliga resultat. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises), m.fl.

Skrivarkurser & författarbesök

Drömmer du om att bli författare? Laura Popa erbjuder inspirationsworkshops och skrivarkurser för barn och vuxna, i skolan eller på bibliotek samt i privat regi. Hon gör även författarbesök i skolan och medverkar gärna på kulturfestival, kulturnatt och andra litterära evenemang. Läs mer om Skapande skola.

Arvode & priser

Lektörstjänster

Vill du ha ett professionellt och pålitligt omdöme om det du skrivit? För att utvecklas i ditt skrivande och förbättra ditt manus är det alltid bra att anlita en lektör. Lektören går igenom din text och skriver ett omdöme som tar upp språk, handling, dramaturgi, dialog, karaktärer och miljö och ger konstruktiv kritik i syfte att göra ditt manus bättre. Lektören tittar på om det finns ett framåtdriv i berättelsen, om det är spännande, om den dramaturgiska strukturen håller, om karaktärerna är intressanta, om scenerna fyller ett syfte, om val av perspektiv, berättarröst och gestaltning. 

Redaktörstjänster

Redaktörstjänsten är för dig som redan har skrivit och bearbetat ditt manus. Du behöver hjälp med de sista justeringarna såsom finslipning av gestaltning och miljöer, karaktärer och språk.

Författarcoachning

Vill du få hjälp från idé till färdigt manus? Författarcoachning är för dig som har en bokidé men vet inte hur du kan förverliga den. Du kanske skriver ett manus men känner dig osäker på hur du ska komma vidare och utveckla din berättelse.

Juridiska tjänster

Juridisk rådgivning & juridiskt biträde

Behöver du juridisk rådgivning och juridiskt biträde inom upphovsrätt, familjerätt, fastighetsrätt och mänskliga rättigheter? Även avtalsgranskning, workshops för barn utifrån Barnkonventionen, kurser, föreläsningar och föredrag inom byråns samtliga rättsområden för er som saknar formell juridisk utbildning och som behöver en grundläggande orientering och inblick i lagar och rättsregler.

Läs mer på Avista Juristbyrå.