Tjänster

Utveckla din intuition och uppnå din högsta potential

Behöver du hjälp och inspiration för att släppa det förflutna och förändra ditt trossystem? Vill du lära dig att tro på dig själv, acceptera det goda hos dig, sätta upp mål, uppnå hälsa och skönhet samt skapa ett liv av välstånd och överflöd? Vi kan öppna oss för vår intuition och uppleva ett liv som styrs av synkronisitet och meningsfulla tillfälligheter som leder oss till allt som vi vill ha. Vi kan njuta av ett liv fyllt av kärlek, hälsa, överflöd och glädje. Jag erbjuder kurser och privata konsultationer för dig som vill lära dig att leva ett rikare liv och utveckla dina förmågor, hitta dina passioner och uppnå din högsta potential. Kontakta mig för ett personligt möte.

Skrivarkurser & författarbesök

Drömmer du om att bli författare? Jag erbjuder inspirationsworkshops och skrivarkurser för barn och vuxna, i skolan eller på bibliotek samt i privat regi. Jag gör även författarbesök i skolan och medverkar gärna på kulturfestival, kulturnatt och andra litterära evenemang. Arvode & priser

Lektörstjänster

Vill du ha ett professionellt och pålitligt omdöme om det du skrivit? För att utvecklas i ditt skrivande och förbättra ditt manus är det alltid bra att anlita en lektör. Lektören går igenom din text och skriver ett omdöme som tar upp språk, handling, dramaturgi, dialog, karaktärer och miljö och ger konstruktiv kritik i syfte att göra ditt manus bättre. Lektören tittar på om det finns ett framåtdriv i berättelsen, om det är spännande, om den dramaturgiska strukturen håller, om karaktärerna är intressanta, om scenerna fyller ett syfte, om val av perspektiv, berättarröst och gestaltning. 

Redaktörstjänster

Redaktörstjänsten är för dig som redan har skrivit och bearbetat ditt manus. Du behöver hjälp med de sista justeringarna såsom finslipning av gestaltning och miljöer, karaktärer och språk.

Författarcoachning

Vill du få hjälp från idé till färdigt manus? Författarcoachning är för dig som har en bokidé men vet inte hur du kan förverliga den. Du kanske skriver ett manus men känner dig osäker på hur du ska komma vidare och utveckla din berättelse.

Juridiska tjänster

Behöver du juridisk rådgivning och juridiskt biträde inom upphovsrätt, familjerätt, fastighetsrätt och mänskliga rättigheter? Även kurser och föreläsningar inom byråns samtliga rättsområden. Läs mer på Avista Juristbyrå.