HealingPersonlig utveckling

Dina känslor skapar din verklighet

Livet är en blandning av välsignelser att vara tacksam för, svårigheter att övervinna, möjligheter att utforska och beslut att fatta. Allting ger oss erfarenhet. Livet är ett sätt att utöva tro, få kunskap och utveckla kärlek. Hur du känner varje dag avgör hur livet blir för dig. Din attityd har enorm betydelse för vilka möjligheter du möter och vad du skapar i ditt liv.

Du väljer alltid dina känslor. Du väljer alltid vad du känner. Du är författaren till dina egna känslomässiga upplevelser. Alltid. Du kan välja vilken känsla du vill i varje situation du står inför. Det tar lite övning och det är inte alltid lätt, men det kan göras. Att bli medveten om dina känslor skänker dig makt över ditt eget liv.

Valet är ditt varje dag, att må bra eller må dåligt på grund av det som händer i ditt liv. Ibland lägger folk för mycket fokus på det förflutna. Om du väljer att fokusera på en negativ händelse från det förflutna, kommer du att uppleva de känslorna igen och skapa en förträngd känsla om den händelsen, långt efter den hände.

Du kanske förstår vikten av att kontrollera dina medvetna tankar och hålla dem i en positiv anda. Men hur är det med dina undermedvetna tankar? Ditt undermedvetna sinne har en stor effekt på de resultat du försöker uppnå i ditt liv. Förträngda känslor utövar deras negativa inflytande på dig genom ditt undermedvetna sinne.

Du kan försöka ditt bästa att tänka positivt och se glaset halvfullt, medan dina undermedvetna förträngda känslor förråder dig genom att ständigt utstråla sina egna speciella negativa tankefrekvenser i universum. Ju mer förträngda känslor du har, desto mer negativ tankeenergi de utstrålar och desto svårare blir det att få det du vill.

Den goda nyheten är att förträngda känslor kan tas bort. När du bli fri från negativa förträngda känslor, blir det lättare att välja positiva känslor som hjälper dig att få det du verkligen vill ha i ditt liv.

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).