HealingPersonlig utveckling

Du skapar din egen lycka

Förvänta dig det bästa och du kommer att få det bästa, förvänta dig det värsta och du kommer att få det värsta. Gör det till en vana att förvänta dig det bästa i varje situation. Att förvänta dig det bästa innebär att du lägger hela ditt hjärta på det du vill uppnå. Människor är inte besegrade i livet på grund av brist på förmåga, utan brist på engagemang. De förväntar sig inte av hela sitt hjärta att lyckas.

Det säkraste sättet att känna energi och glädje är att förlora dig själv i något som du har en djup övertygelse om, en dröm eller en passion. Du förlorar din energi när livet blir tråkigt i ditt sinne. Men det behöver inte vara så. Bli intresserad av något, hitta någonting som fängslar dig, som fascinerar dig. Våga vara någon, våga göra någonting meningsfullt. Ju mer du förlorar dig själv i något större än dig själv, desto mer energi kommer du att få.

Vad vi tänker har en bestämd effekt på hur vi faktiskt mår fysiskt. Om ditt sinne säger att du är trött, accepterar kroppen, nerverna och musklerna det. Många människor är trötta eftersom de inte är intresserade av någonting. Ingenting någonsin berör dem på djupet. Det har ingen betydelse vad som händer omkring dem eller hur saker går. Deras personliga bekymmer är viktigare än alla kriser i mänsklighetens historia. Deras egna små bekymmer, deras önskningar och deras hat är överlägset allt annat i livet.

En viktig nyckel till framgång i livet för att uppnå det som du önskar är att helt överge dig åt ditt jobb eller ditt projekt. Med andra ord vad du än gör, ge ditt projekt allt du har. Håll inget tillbaka och förvänta dig det bästa hela tiden. Tänk aldrig på det värsta. Släpp det ut ur dina tankar, tänk inte på att det värsta kommer att hända. Oro är bara en mycket dålig vana. Du kan bli fri från oro genom att öva tillit och tro. Ta därför det bästa in i ditt sinne, vårda det, koncentrera dig på det, betona det, visualisera det, be om det, gör det till din besatthet.

Vill du öva på att skapa din egen lycka, förvänta dig det bästa, våga följa dina drömmar och passioner, hitta mening med ditt liv? Kontakta Laura Popa för en konsultation. 

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till kärlek och relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).