BarnböckerRomaner

HAVSTÅRAR

Elina ser fram emot sommarlovet med pappa. I huset vid havet där hon kan simma alla dagar, läsa hur mycket hon vill och måla nya tavlor. Och umgås med Filip som inte längre känns som en bästis utan något mer som hon inte kan sätta ord på. Men redan första semesterdagen när hon simmar i havet händer något märkligt. Någon ropar på hjälp och sedan hör hon en sång som svävar över hela havet. Osynliga händer drar ner Elina under havsytan men hon lyckas frigöra sig ur greppet och simma bort. Pappa har precis börjat skriva på en ny roman om en ung kvinna som drunknar i havet när hon försöker rädda sin fästmö. Berättelsen känns bekant för Elina på ett oförklarligt sätt. Som om det angår henne på ett speciellt sätt.

HAVSTÅRAR utgör del 1 av ungdomstrilogin DE SAMHÖRIGA, om Filip och Elina, två själsfränder som har älskat varandra i ett tidigare liv och färdats genom tid och rum för att träffas igen.

Innehåll
Havets sång; Skriket; På sjukhuset; Synvillan; En märklig dröm; Promenaden; Tavlan; Yoga i trädgården; Havstårar; Hämnden; Skulpturen; Grottan; Stormen; Ingenting händer av en slump; De samhöriga; Katastrofen; I sista stunden

SMAKPROV

BESTÄLL