HealingPersonlig utveckling

Hitta en kärleksfull partner

Många människor längtar efter att någon annan ska komma och rädda dem från sig själva och göra dem lyckliga. Dömer du och kritiserar dig själv och samtidigt förväntar dig att träffa någon som ska se bortom alla dina obearbetade problem, bortom osäkerheten och dina begränsningar, någon som ska älska dig förbehållslöst? För att locka till dig en kärleksfull partner måste du själv först bli lika kärleksfull som den person som du söker.

Oftast drar vi till oss raka motsatsen till det vi längtar efter. Om du innerst inne inte känner sig värd kärlek är det sannolikt att du drar till dig någon som bekräftar dina inre övertygelser. Så länge du inte blir mer kärleksfull mot dig själv, är det troligt att du missar potentiellt perfekta livskamrater även om de skulle stå rakt framför näsan på dig. Om du inte vill dra till dig någon som känner sig ofullkomlig, som är full av osäkerhet och obearbetat emotionellt bagage, behöver du arbeta med dig själv.

Var kärleksfull mot dig om du vill dra till dig en kärleksfull partner

Släpp taget om föreställningen om att en enda person ska uppfylla alla dina behov och önskningar och göra dig lycklig, älskad och tillfredsställd med livet. Du måste hitta kontakten med din inre kärna och acceptera din sanna identitet innan du kan dra till dig ett meningsfullt och tillfredsställande förhållande med en annan människa. Den viktigaste relationen måste vara den med dig själv. Ingen annan kan göra dig lycklig på lång sikt. När du känner dig hel och fullkomlig i dig själv, utan behovet att någon skulle rädda dig från din ensamhet, missnöje och lidande, kommer du att börja dra till dig människor och upplevelser som är inspirerande och upplyftande.

Arbeta med ditt inre barn
Om du bär på smärta från barndomen är det mycket viktigt att du arbetar med ditt inre barn och förlåter dina föräldrar. Att hålla fast vid gamla övertygelser och beteenden från barndomen håller dig bara kvar i det förflutna. Det resulterar i att du antingen blir ensam eller drar till dig fel personer.

Vill du arbeta med ditt inre barn? Behöver du hjälp och inspiration för att släppa det förflutna och förändra ditt trossystem? Vill du lära dig att tro på dig själv, acceptera det goda hos dig, sätta upp mål, uppnå hälsa och skönhet samt skapa ett liv av välstånd och överflöd? Kontakta Laura Popa för en konsultation. 

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till kärlek och relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).