InspirationIntuitiv livscoachingPersonlig utveckling

Intuitiv livscoaching

Intuitiv coaching ger stöd, struktur, fokus och energi till den förändring du vill göra. Det hjälper dig framåt mot dina mål. Min roll som intuitiv coach är att lyssna in vart du befinner dig just nu, ge nya infallsvinklar till den förändring du vill göra samt hjälper dig att hitta kärnan i de hinder som står i vägen för dig från att nå dit du vill.

Kanske befinner du dig i en valsituation där du upplever att du har kört fast, har svårt att komma vidare och hitta rätt. Det kan handla om en relation som inte fungerar, att det är dags att byta jobb, att tankarna snurrar på och att du har svårt att se klart kring vad du egentligen vill. Du vill kanske få hjälp med att sätta fingret på vad som blockerar dig. Vid en vägledning använder jag min intuition för att sätta fingret på det som hindrar dig från att se klart över din livssituation.

Jag använder min intuition för att identifiera dina blockeringar. Jag guidar dig genom processen av att införa nya vanor, tankar och övertygelser som stöder det liv du vill leva. Som intuitiv livscoach kan jag hjälpa dig att identifiera och börja släppa negativa mönster. Genom att förändra tanke- och beteendemönster, kommer du att förändra ditt medvetande, och öppna dig för kärlek och det överflöd som livet har att erbjuda.

Under våra sessioner kommer du att lära dig att anpassa dina tankar och känslor så att de vibrerar på en frekvens som matchar det liv du vill ha. Du kommer också att lära dig att identifiera självsaboterande tankar och beteenden och lära dig att släppa dem innan de gör för mycket skada. Du kanske till och med upptäcker vad ditt syfte i livet är och börjar arbeta med din drömkarriär, hittar ditt livs kärlek, läker trasiga relationer, lär dig att vara säker och lycklig. Jag stödjer dig att hitta nya mer gynnsamma vägar i livet, såväl i privatlivet som i yrkeslivet.

Jag arbetar som intuitiv livscoach på alla livsområden: kärlek, ekonomi, utbildning, balans mellan arbete och liv, hälsa och välbefinnande, självförtroende och självkänsla, fokus och motivation, självkärlek, kreativitet, själens syfte och andlighet. Genom att kombinera många års studier med egen livserfarenhet har jag lärt mig att använda en mängd olika färdigheter, tekniker och metoder.

Det är viktigt att notera att en livscoach inte kommer att förändra ditt liv eller berätta vad du ska göra med ditt liv. Jag ger vägledning men tar inte kontrollen över ditt liv. Du är den enda som kan göra varaktiga förändringar i ditt liv. Jag säger aldrig vad du ska göra. Jag är där för att motivera dig, lyfta dig och hjälpa dig att hitta det du letar efter.

Målet med intuitiv livscoaching är få till bättre lösningar till dina utmaningar än du själv lyckats med hittills så att du kan få leva det goda liv som du förtjänar. Coaching passar dig som vill göra en förändring i ditt liv. Du kanske vill förbättra din hälsa, dina relationer, byta jobb, starta företag eller ändra förhållningssätt till din livssituation. Framför allt kanske du vill förbättra relationen till dig själv. Jag lär dig hur du kan älska dig själv och hur du kan arbeta med att bygga ditt självförtroende och din självkänsla. Jag guidar dig också att omforma dina tankar och attityder om livet.

Exempel på vad du kan få hjälp med:

• få stöd, struktur, fokus och energi till att genomföra en förändring i ditt liv så som att hitta ett jobb som passar, förbättra din hälsa, dina relationer och självkänsla
• hitta kärnan i dina begränsningar som hindrar dig från att nå dina mål och önskningar
• ta reda på vad du egentligen vill göra i ditt liv och ge dig mod och kraft att ta steg i den riktningen
• bli bättre på att prioritera, sätta gränser, hantera stress och få ihop ditt livspussel
• väcka upp din inre motivation, livslust och glädje i livet

Hur snabbt kan du uppnå dina mål? Det beror på glappet mellan där du är nu och där du önskar vara. Det beror också på hur lång tid det tar för dig att läka dina gamla sår, släppa dåliga vanor och lära dig att använda din personliga kraft för att hitta din egen väg. Du kan få det du behöver på så lite som en eller två sessioner. 

Jag erbjuder personliga möten för er som lätt kan ta sig till Malmö. Zoom-meeting eller möte genom Skype fungerar utmärkt för er som bor i andra delar av Sverige eller utomlands. Intuitiv livscoaching erbjuds på svenska eller engelska. Jag har självklart tystnadsplikt.