Personlig utveckling

Leva ett lyckligt liv

Alla vill leva ett liv som känns bra. Men att skapa ett liv som känns bra är lättare sagt än gjort. Det finns några element som bidrar till ett gott liv för alla människor, men ingredienserna som utgör ett lyckligt liv är helt unika för varje person.

Tillfredsställelse är en känsla som vi alla söker i livet. Vi vill känna oss tillfredsställda med saker som vi gör. Vi vill att saker som vi gör verkligen betyder någonting. Vi vill ha ett liv som är meningsfullt. Men alltför ofta känns det som att vi bara går igenom livets rörelser och blir upptagna med meningslösa saker som måste göras.

Vad vill du verkligen ha? Vad gör du för närvarande för att få det du vill ha? Vi gör saker vi inte gillar för att få det vi vill ha. Det gör oss inte glada alls. Vi ställer upp frivilligt för något vi hatar för att få det beröm som vi längtar efter. Vi stannar i ett jobb som vi hatar för pengarnas skull. Vi följer inte våra drömmar, vi lever våra liv så som andra vill att vi ska leva så att vi får deras godkännande. Vi stannar i förhållanden som gör oss olyckliga. Vi spenderar åratal på universitet för att studera något vi inte ens har en passion för så att vi ska få trovärdighet och utmärkelser.

De flesta människor lever ett liv där de lägger den stora delen av sin tid på något som de inte vill göra för att uppnå ett visst mål. Det gäller de flesta karriärer. Vi gör något vi inte gillar för att få det vi vill ha, vilket är pengar. Du kan inte få ett lyckligt liv om du lever på det här sättet. Folk väljer helt enkelt att leva på det här sättet för att de har lärt sig att tro att det inte finns något annat alternativ. Människor är i allmänhet så begränsade när det kommer till vad som är och inte är möjligt. De är ännu mer begränsade när det gäller att vara de som skapar möjligheter som ännu inte finns.

Vad vi måste göra om vi vill leva ett lyckligt liv är att utgå från en annan strategi. Vi måste anstränga oss för att hitta ett medel som vi uppskattar för att komma till de ändamål som gör oss lyckliga. De mest framgångsrika människorna på jorden när det gäller att leva ett lyckligt liv, är de som älskar vad de gör på väg dit att få det de vill ha. Till exempel vill de ha pengar, som alla människor. De hittar ett sätt att tjäna pengar på att göra något som de älskar betydligt mer än själva pengarna. Om du vill ha ett lyckligt liv måste du älska vad du gör på väg dit att få det du drömmer om.

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).