HälsaPersonlig utveckling

Message for the Tribe of Many Colors

I ”Message for the Tribe of many colors”, publicerad på Earth Mother Publishing, delar Kiesha Crowther med sig av visdomar och visioner som ges till henne av andliga guider och Moder Jord. Hon visar att nyckeln till stigande med Moder Jord till ett högre tillstånd ligger gömd i våra hjärtan, i minnet av vilka vi verkligen är. Denna bok kommer att öppna ditt hjärta och dina ögon till universumets djupa mysterier. Den kommer att tända ett djupt minne inom dig och påminna dig om vem du verkligen är: en kärlek- och ljusvarelse, ”the great I AM”.

All visdom finns inom dig, i ditt hjärta, skriver Kiesha, Little Grandmother. Ju mer du lär dig att lita på dina känslor, desto intelligentare du blir. Hjärtats kärlek kan hjälpa dig att länka samman med andra människor och med Moder Jord. Många människor har ännu inte lärt sig att ge och ta emot energi från naturen, från träd, växter, sjöar, hav och oceaner. Naturen är laddad med gränslös energi och kärlek. Vi människor är gjorda av samma energi som Moder Jord. När vi skadar henne, skadar vi oss själva. All skada vi åsamkar henne, kommer tillbaka till oss. Det är viktigt att respektera och älska varandra och Moder Jord. 

Allt som kontrollerar oss kommer att kollapsa inom en snar framtid: pengar, statens makt och religionen. I dagsläget bestämmer maktgiriga psykopater över mänskligheten och jordens rikedomar. De kontrollerar våra tankar, känslor, vårt välbefinnande. Är vi ens medvetna om det?

Boken erbjuder enkla men kraftfulla nycklar till vår andliga utveckling och visioner om de djupgående förändringar som jorden och mänskligheten kommer att genomgå de kommande åren. Bokens budskap är en passionerad uppmaning till mänskligheten att vakna och förena hjärtan med varandra och med Moder Jord. Genom att lära oss att leva utifrån våra hjärtan och utifrån kärlek kommer vi att förändra vår framtid till det bättre

Little Grandmother bor i Santa Fe, New Mexico. Hon reser ofta och föreläser eller håller seminarier och ceremonier. Hennes föredrag, tillgängliga på YouTube, har setts av miljontals människor världen över.