HealingPersonlig utveckling

Överskrid dina begränsningar

Vem skulle du bli om du ändrade dina tankar och din gamla tro? Vad skulle du göra? Vad skulle du ha? En del människor vågar aldrig tro att de kan förändra sitt liv. De fortsätter att tänka och göra samma saker och få samma resultat år efter år.  Var du än befinner dig i ditt liv är det en återspegling av vad du tror är möjligt för dig. Om du inte uppgraderar dina övertygelser för att matcha dina framtida mål, kommer du att stanna fast där du är.

Vad är en tro? En tro är en antagen sanning. Vår tro, om vi skapar dem själva eller vi får dem från vår familj och vänner, förankrar vår förståelse av världen runt omkring oss. Många människor håller sig vid sina övertygelser hela sitt liv. Deras resultat förändras inte mycket under åren.

Det vore väl bra att börja bli medveten om dina övertygelser och undersöka dem. Var kommer de ifrån? Vem har skapat dem? Finns det någon grund för dem?

Ett trossystem förändras inte av sig själv. Du måste ändra det. Ditt trossystem bygger på din utvärdering av någonting. Ofta om vi omvärderar en situation kommer vår tro på situationen att förändras. Så börja utvärdera din tro och dina tankar från olika perspektiv. Om du gör det, börjar du se att många av dina övertygelser är grundlösa.

Förväntan skapar en ny verklighet. Var och en av dina övertygelser påverkas av en massa olika livserfarenheter, bra och dåliga. När du tar ansvaret och börjar bygga positiva övertygelser, har du möjlighet att förändra din verklighet. Börja idag, utvärdera dina övertygelser, problem och tankar ur olika perspektiv. När du omvärderar dina negativa tankar blir du vänligare mot dig själv och utvecklar en djupare respekt för din verkliga potential som en gränslös, kreativ varelse. 

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till kärlek och relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).