FörfattarbesökInspirationSkrivarkurser

Passion är nyckeln till framgång

Det finns många som drömmer om att bli författare. De väntar på rätt ögonblick i livet när de äntligen ska sätta sig ner och få ur sig en underbar berättelse som ska slå världen med häpnad. Under tiden jobbar de med någonting de avskyr och som dränerar dem på energi, umgås med människor som de inte känner någon samhörighet med och på kvällar och helger är de så trötta och utmattade att de svimmar framför teven med en flaska vin i handen. Livskvalitet?

Människan är en intelligent varelse med den förstår inte att produktiviteten är resultatet av att leva ett inspirerat liv, att göra det som gör en passionerad och som känns lätt och naturligt. När man är inspirerad blir man produktiv utan ansträngning. Passion gör produktiviteten enkel.

Ibland måste du söka länge och testa olika saker innan du hittar det som gör dig glad och lycklig. När det kommer till skrivandet så tar det en stund innan man upplever en känsla av tillfredställelse och får ett naturligt flöde. Men varför inte gå på en skrivarkurs för att bli inspirerad eller göra några skrivövningar under tiden? Ta dig själv och dina intressen på allvar! Att skriva kan vara lustfyllt och roligt när man inte ställer för höga krav på sig själv och betrakta skrivandet som en lek.

Distraktion finns överallt i dagens samhälle så glöm inte att stänga av teven, sluta spela videospel, bli inte distraherad av tusen saker på internet. Gör bara en sak i taget, skriv en text, gör en skrivövning, ha inte orealistiska förväntningar på vad du vill åstadkomma. Och glöm inte hur viktigt det är att ta hand om din kropp och få tillräckligt med sömn samt äta hälsosam mat. När du rör dig minskar du din stressnivå, du rensar dina tankar och din energinivå ökar.

Du blir produktiv när du känner sig inspirerad. Och inspiration får du i massor när du följer din glädje. Så var modig nog att gå i riktning mot din lycka. Inspirationen kommer att flöda från dig med en sådan intensitet att du inte kan hålla tillbaka din kreativitet även om du vill.

Vill du bli inspirerad eller komma igång med ditt skrivande? Vi erbjuder skrivarkurser, lektörtjänster, inspirationsworkshops för både barn och vuxna så tveka inte att höra av dig med din förfrågan!