HealingPersonlig utveckling

Skapa det liv du drömmer om

Är du redo att förändras, agera annorlunda och fatta beslut som stärker dig? Vill du bryta gamla mönster som har styrt ditt liv så länge? Vill du släppa taget, förlåta, läka ditt inre och gå framåt på alla områden i livet? Det är möjligt att vandra genom livet uppfylld av lycka, glädje och inre frid. Det är möjligt att vara ett strålande ljus och en strimma av hopp om läkning.

Det moderna livet med alla dess stressfaktorer känns överväldigande för många av oss. Att känna sig trött, orolig, överväldigad och ansvarstyngd har blivit mer regel än undantag i vårt moderna liv. Det är bråttom, det är mycket, det ska vara det ena efter det andra, allt stapplat på vartannat tills det ibland nästan känns svårt att andas. När var det senast du kände dig avslappnad på riktigt?

Vi har utvecklat mönster och sätt att tänka och vara som helt enkelt inte tjänar oss och som inte är hållbara. Det gör att vi får oförklarliga fysiska smärtor och att vi lättare drar på oss sjukdomar med biologiska orsaker såsom virus, bakterier och andra yttre faktorer. Det gör att vi går omkring och känner oss stressade, oroliga och illa till mods. Vi sover dåligt och har svårt att gå ner i vikt. Vi upplever att vi har för mycket att göra och att stressen aldrig tar slut. Och det gör att vi inte kan vara i nuet eller njuta av livet.

Det enda sättet för oss att tjäna mer pengar, gå ner i vikt, bli friskare och känna oss mer harmoniska är att först förändra våra negativa tankar och mönster. Vi behöver hitta ett sätt att minska vår stress, bearbeta våra negativa känslor, släppa det förflutna och sluta upprepa negativa mönster. Först då kan vi skapa det liv vi verkligen drömmer om.

Om vi vill förändra ekonomin måste vi ändra våra känslomässiga reaktioner, våra smärtsamma minnen i fråga om pengar och de bakomliggande föreställningar som stöder och ger näring åt alltsammans. I annat fall kommer varje nytt försök att styras av våra gamla negativa erfarenheter, känslor och föreställningar, och vi kommer att fortsätta med samma mönster om och om igen.

Som holistic coach arbetar Laura Popa med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman till relationer, pengar, viktminskning, leva ett rikare liv och utveckla sina förmågor, hitta sina passioner och uppnå sin högsta potential, följa sitt högre syfte.

Laura inriktar sig på ett område eller mål i taget för att kunna fokusera på det och lättare få tydliga resultat. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).

EFT är en process av läkning och befrielse, av att lära sig något av sina tidigare trauman och negativa erfarenheter. När vi kan släppa gammal ilska, upptäcker vi att det finns sorg bakom den. Sorgen lämnar plats för förståelse. Förståelsen leder i sin tur till medvetenhet och glädje. Medvetenheten och glädjen leder oss in i ett tillstånd av frid och kärlek. Det som finns kvar sedan är det sanna jaget, den underbara varelse vi är innerst inne, samt förståelsen och förlåtelsen inför vårt förflutna och alla de möjligheter som framtiden bär med sig.

Kontakta gärna Laura för en privat konsultation och läs gärna hennes tidigare blogginlägg om personlig utveckling och healing. Läs mer om EFT i boken ”The Tapping Solution: A Revolutionary System for Stress-Free Living”, av Nick Ortner.

Läs gärna Lauras utgivna böcker, titta på hennes konst och illustrationer, och läs mer om hennes tjänster.