Skapa och designa videos

Behöver du hjälp med att skapa din egen professionella YouTube-kanal eller designa kortfilmer, videos, bokomslag, tjänster eller webbplatser?

Jag har arbetat som konstnär, författare, förläggare och redaktör under 2012–2020 och har mycket erfarenhet när det gäller att skapa tilltalande videos som består av texter och bilder, boktrailers, inspirerande videor, poesi-videos och WordPress webbplatser. Kombinationen av ord, grafik, bilder, videor och musik är mycket viktig när du behöver förmedla ett inspirerande budskap och göra intryck på dina potentiella kunder.

Intuitiv livscoaching

Intuitiv coaching ger stöd, struktur, fokus och energi till den förändring du vill göra. Det hjälper dig framåt mot dina mål.

Min roll som intuitiv coach är att lyssna in vart du befinner dig just nu, ge stöd och struktur samt nya infallsvinklar till den förändring du vill göra samt att hjälpa dig hitta kärnan i de hinder som står i vägen för dig från att nå dit du vill.

Som intuitiv livscoach använder jag min intuition för att sätta fingret på det som hindrar dig från att se klart över din livssituation. Jag använder min intuition för att identifiera dina blockeringar och negativa tankemönster. Genom att förändra tanke- och beteendemönster, kommer du att förändra ditt medvetande, och öppna dig för kärlek och det överflöd som livet har att erbjuda.

Genom att kombinera många års studier med egen livserfarenhet har jag lärt mig att använda en mängd olika färdigheter, tekniker och metoder som jag skräddarsyr utifrån dina behov.

Exempel på vad du kan få hjälp med:
• få stöd, struktur, fokus och energi till att genomföra en förändring i ditt liv så som att hitta ett jobb som passar, förbättra din hälsa, dina relationer och självkänsla
• hitta kärnan i dina begränsningar som hindrar dig från att nå dina mål och önskningar
• ta reda på vad du egentligen vill göra i ditt liv och ge dig mod och kraft att ta steg i den riktningen
• bli bättre på att prioritera, sätta gränser, hantera stress och få ihop ditt livspussel
• väcka upp din inre motivation, livslust och glädje i livet

Skrivarkurser & författarbesök

Drömmer du om att bli författare? Jag erbjuder inspirationsworkshops och skrivarkurser för barn och vuxna, i skolan eller på bibliotek samt i privat regi. Jag gör även författarbesök i skolan och medverkar gärna på kulturfestival, kulturnatt och andra litterära evenemang.

Läs mer om Skapande skola

Arvode & priser

Lektörstjänster
Vill du ha ett professionellt och pålitligt omdöme om det du skrivit? För att utvecklas i ditt skrivande och förbättra ditt manus är det alltid bra att anlita en lektör. Lektören går igenom din text och skriver ett omdöme som tar upp språk, handling, dramaturgi, dialog, karaktärer och miljö och ger konstruktiv kritik i syfte att göra ditt manus bättre. Lektören tittar på om det finns ett framdriv i berättelsen, om det är spännande, om den dramaturgiska strukturen håller, om karaktärerna är intressanta, om scenerna fyller ett syfte, om val av perspektiv, berättarröst och gestaltning.

Redaktörstjänster
Redaktörstjänsten är för dig som redan har skrivit och bearbetat ditt manus. Du behöver hjälp med de sista justeringarna såsom finslipning av gestaltning och miljöer, karaktärer och språk.

Författarcoaching
Vill du få hjälp från idé till färdigt manus? Författarcoachning är för dig som har en bokidé men vet inte hur du kan förverkliga den. Du kanske skriver ett manus men känner dig osäker på hur du ska komma vidare och utveckla din berättelse.

Författarcoaching och mentorskap

Jag erbjuder författarcoachning och mentorskap och hjälper dig att skapa disciplin, rutin och passion för ditt skrivande så att du får mer självförtroende och bli mer professionell i ditt skrivande.

Jag har arbetat med författare på alla nivåer, från nybörjare till publicerade yrkesverksamma, från feedback om skrivarbete till professionell utveckling. 

Jag erbjuder olika sätt att arbeta med dig och skräddarsyr mitt arbetssätt utifrån dina behov. De genren som jag jobbar inom är: skönlitteratur för barn och vuxna, poesi, facklitteratur och manusförfattare. Jag har drivit företag och bokförlag i sju år och har hållit många skrivarkurser för både barn och vuxna. Därför kan jag hjälpa dig med bl.a. följande:

• Feedback på ditt pågående arbete
• Inspiration och motivation
• Kreativa blockeringar och den kreativa processen
• Marknadsföringsfärdigheter inklusive webbplats, sociala medier
• Starta och driva eget företag eller ge ut på eget förlag