HealingPersonlig utveckling

Uppnå din högsta potential

Vi är mer än bara en fysisk kropp. Vi har en synlig sida och en osynlig sida, en fysisk del och en energidel. Det finns en medveten energidel av oss som vårt skolsystem inte lärt oss hur vi ska använda. Att använda vår energisida hjälper oss att fungera bättre i världen. Det leder till ökad hälsa, ökning av våra andliga färdigheter, högre nivåer av medvetenhet och förmågan att fungera mer effektivt i världen.

Även om vi inte kan se dem, är vi omgivna av osynliga radiovågor: tv-program, mobilvågor, wifi, elektromagnetiska vågor m.fl. Vi vet att dessa osynliga vågor är verkliga – annars skulle vi inte kunna titta på tv, surfa på internet eller lyssna på radion. Vi lever i en osynlig värld av energi.

De flesta människor ignorerar sin energisida. Vi har blivit helt fokuserade på att ta hand om våra fysiska kroppar. Vi tittar på vad vi äter, vi tränar för att hålla oss i form och vi duschar och borstar våra tänder för att säkerställa att vår fysiska kropp fungerar som bäst. Men vi spenderar inte tillräckligt mycket tid på att ta hand om vår energisida. Det är förmodligen för att vår energisida är osynlig – som wifi och radiovågor – så vi ger den inte mycket uppmärksamhet.

Allting är energi

Allting är energi. De flesta människor är inte medvetna om detta, men vetenskapen har visat att allt i vårt universum är gjord av samma energi. Från tv-skärmen till havet och träden, till stjärnorna på himlen och sängen som vi sover i på kvällen – även vår kropp – de är alla gjorda av exakt samma sak, nämligen Energi.

Vi är gjorda av energi och vi skickar ut energi. Ibland är denna energi positiv. Men ofta är det negativt och självförstörande. När vi inte lyckas i livet eller upplever djup olycka, är det ofta för att vi är i dissonans med vår energikropp. Samma sak gäller pengar. Många av oss kämpar för att skapa den inkomst vi önskar. Så vi stannar i jobb som inte tillfredsställer oss eller oroar oss för att vi inte förtjänar mer pengar. Men när vi stämmer in i vår energi och rensar bort blockeringar och begränsningar, upptäcker vi att vi kan njuta av ett liv fullt med överflöd, passion och framgång.

Vi kan välja en livsväg av energi och vitalitet, inre balans och harmoni. Vi kan öppna oss för vår intuition och uppleva ett liv som styrs av synkronisitet och meningsfulla tillfälligheter som leder oss till allt som vi vill ha. Vi kan njuta av ett liv fyllt av kärlek, hälsa, överflöd och glädje. Kontakta Laura Popa för en konsultation. 

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till kärlek och relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).