HälsaHealingPersonlig utveckling

Upptäck din inre läkande kraft

Alla vill vara lyckliga – slippa smärtan, sjukdom, känslomässigt lidande, mentala våndor och det moderna samhällets stress. Men så länge vi är omedvetna om att vi själva kan skapa vår dagliga existens, förlorar vi våra krafter och börjar se oss själva som ett offer för en okänd och skrämmande kraft.

I dagens samhälle är våra sinnen, relationer och kroppar ur balans. Vi är medvetna om det, men brukar ignorera det tills något går riktigt fel – en skrämmande diagnos, ett brustet förhållande, en närståendes död eller bara oförmåga att leva i harmoni med vardagen.

Dagens koffeinstinna jag-vill-ha-det-nu-mentalitet försätter oss i ett tillstånd av konstant stress. Vi måste avvänjas från de stresshormoner som gör att våra sinnen ständigt befinner sig i flykt-eller-kamp läge, och i stället få våra hjärnor att producera de kemiska substanserna som skapar hälsa, lugn och glädje.

Processen startar med avgiftning, ett sätt att avlägsna livsfarliga gifter från hjärnan och minska nivåerna av stresshormonerna adrenalin och kortisol. Om vi kroniskt är i högberedskap och paralyserade av oro stannar skadliga nivåer av kortisol kvar i kroppen, vilket leder till inflammationer och nervskador, och slutligen sjukdom.

Det är ytterst viktigt att göra sig av miljögifter för att kunna rehabilitera den fysiska och mentala hälsan. Det är av största betydelse att vi bryter ut gift mot näring om vill återfå hälsan och nå optimalt välbefinnande. Vi kan inte hela våra känslor om våra hjärnor är förgiftade av kvicksilver och bly, eller om våra sinnen har konstant slagsida för att hjärnan skadats av barndomstrauman eller bekämpningsmedel i maten.

En kost med högt innehåll av fytonutrienter (växtnäringsämnen) aktiverar över 500 gener som främjar hälsa och hämmar över 200 sjukdomsframkallande gener. Fytonutrienterna återupprättar vår neurokemiska balans och får oss att behandla oss själva och vår omgivning utifrån våra bästa avsikter.

Supermat och rätt näring till nervceller skapar förändring i hjärnan och gör oss mottagliga för enastående upplevelser i ett högre medvetande, medan mentala förberedelser hjälper oss att släppa begränsande föreställningar och förgiftande beteenden, släppa taget om uttjänta berättelser om det förflutna.

Kontakta gärna Laura Popa om du vill veta mer om hur du avgiftar kroppen med hjälp av supermat (mat med hög näringshalt) och läker fysiska och känslomässiga trauman, hur du släpper taget om begränsande tanke- och beteendemönster. Läs även hennes tidigare inlägg om healing, hälsa och personlig utveckling.

Läs gärna Anthony Williams böcker om ”Medial Läkning” (Medical Medium) och ”Andens Medicin”, av Alberto Villoldo (psykolog och medicinsk antropolog), utgiven av Vattumannen förlag.

Som holistic coach arbetar Laura med en mängd olika ämnen, från fysisk smärta, sjukdom och barndomstrauman, viktminskning till relationer, pengar och framgång. Hon använder sig av en uppsjö av beprövade metoder som hon har lärt sig och praktiserat de senaste tio åren: läkande kost, meditation, energimedicin, intuitiv healing, visualiseringar, andningstekniker, EFT (Emotional Freedom Technique), TRE (Trauma Release Excercises).